Su Molini Pizzuti mišiniu „Focaccia“ itališką duoną kepti namuose dar paprasčiau! Kad duona būtų aukšta ir puri, mišinys paruoštas iš aukščiausios kokybės, itališkų, „0“ tipo miltų, pakartotinai maltų kietųjų kvietinių manų, natūralių džiovintų mielių ir džiovinto kvietinio raugo. Jums tereikės įpilti vandens, druskos ir aliejaus.
Kaip paruošti?
Pulijos Fokačija
Viena pakuotė (500 g.) Molini Pizzuti mišinio „Focaccia“
290 ml. vandens
Aliejaus
Druskos
Sumaišykite miltus su vandeniu, pilkite aliejų, berkite druską ir gerai išminkykite (bent 10 min.), kol tešla taps vientisa.
Uždenkite rankšluostėliu ir palikite pakliti šiltoje vietoje apie 30 min.
Tuo metu pasiruoškite įdarą, jei norėsite jį dėti ant duonos. Tai gali būti smulkūs pomidorai, alyvuogės, rozmarino šakelės.
Pakilusią tešlą padalinkite į dvi dalis ir suformuokite tolygius rutuliukus ir palikite kilti dar 90 minučių. Suformuokite duoną kepimo inde, patepkite aliejumi ir ant viršaus išdėkite įdarą. Kepkite 200°C 10 min.