„FOCACCIA“ duonos mišinys, 500 g.

Molini Pizzuti

3.00

    Pristatymas vykdomas per 1 - 3 darbo dienas, akcijų metu 3-5 d.d.
    Iki nemokamo pristatymo liko 30.00!

    Su Molini Pizzuti mišiniu „Focaccia“ itališką duoną kepti namuose dar paprasčiau! Kad duona būtų aukšta ir puri, mišinys paruoštas iš aukščiausios kokybės, itališkų, „0“ tipo miltų, pakartotinai maltų kietųjų kvietinių manų, natūralių džiovintų mielių ir džiovinto kvietinio raugo. Jums tereikės įpilti vandens, druskos ir aliejaus.

    Kaip paruošti?

    Pulijos Fokačija

    Viena pakuotė (500 g.) Molini Pizzuti mišinio „Focaccia“
    290 ml. vandens
    Aliejaus
    Druskos

    Sumaišykite miltus su vandeniu, pilkite aliejų, berkite druską ir gerai išminkykite (bent 10 min.), kol tešla taps vientisa.

    Uždenkite rankšluostėliu ir palikite pakliti šiltoje vietoje apie 30 min.

    Tuo metu pasiruoškite įdarą, jei norėsite jį dėti ant duonos. Tai gali būti smulkūs pomidorai, alyvuogės, rozmarino šakelės.

    Pakilusią tešlą padalinkite į dvi dalis ir suformuokite tolygius rutuliukus ir palikite kilti dar 90 minučių.
Suformuokite duoną kepimo inde, patepkite aliejumi ir ant viršaus išdėkite įdarą.
Kepkite 200°C 10 min.

    Maistinė vertė (100 g):

    1500 kJ / 354 kcal

    Riebalai

    2 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,3 g)

    Angliavandeniai

    72 g (iš kurių cukrų - 0,8 g)

    Skaidulos

    2,7 g

    Baltymai

    11 g

    Druska

    0,004 g

    Kiekis pakuotėje

    500 g

    Miltų tipas

    „0“

    Prekės ženklas

    Molini Pizzuti

    Kilmės šalis

    Italija

    Laikymas

    vėsioje, sausoje vietoje (15–25 °C)

    Aksesuarai

    Žiūrėti visus