Kamado Bono kepsninės ugniadėžė:
• Ugniadėžė yra kepsninės dalis, kuri dedasi į kepsninės korpuso apačią, ir joje yra kuriamos anglys.
• Ugniadėžės apačioje būtina įdėti pelenų groteles.
• Dedant ugniadėžę į kepsninę, būtina atkreipti dėmesį ar išpjova esanti jos apačioje yra atsukta į kepsninės sklendę, kad būtų užtikrintas geras oro pralaidumas.
• Ugniadėžė turi specialią išsiplėtimo siūlę, kuri sumažina skilimo tikimybę.
Priežiūra: ugniadėžė yra keramikinė, todėl ją reikia saugoti nuo sutrenkimų ir drėgmės. Negalima plauti vandeniu ar plovikliais. Ugniadėžę, jei reikia, galima pavalyti sausa kempine ar vieliniu šepečiu, tačiau paprastai visi nešvarumai nudega kito kepimo metu.
Dėmesio: visos atsarginės kepsninių dalys yra skirtos Kamado Bono kepsninėms ir gali netikti kitų prekių ženklų kepsninėms.