- 1 kg jautienos nugarinės
- 1 raudonosios paprikos
- 2 nedidelių morkų
- 3 virtų kiaušinių
- Saujelės alyvuogių be kauliukų
- Kelių konservuotų jalapeno pipirų
- Garstyčių
- Padažo „Chipotle“
- 6-8 skiltelių česnako
- Kelių išmirkyti džiovintų baravykų (nebūtina)
- Saujos kalendrų
- Saujos petražolių
- Druskos
- Pipirų
Ingredientai
Receptas
- Mėsą įpjaukite plonu aštriu peiliu taip, kad galėtumėte išskleisti visą gabalą ir tada jį išmuškite tarp dviejų kepimo popieriaus lapų.
- Pabarstykite druska, pipirais, ištepkite garstyčiomis ir trupučiu Chipotle padažo.
- Smulkiai sukapokite žalumynus, alyvuoges, jalapenus, grybus ir paskleiskite ant mėsos. Supjaustykite juostelėmis paprikas, morkas, kietai virtus kiaušinius ir viską išdėliokite ant viršaus. Standžiai susukite ir suriškite virvele.
- Paruoškite Kamado BONO kepsninę kepimui, uždekite anglis, į vieną dviejų zonų kepimo sistemos pusę įstatykite deflektorių, palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Mėsą uždėkite ant rotisserie mechanizmo ir kepkite apie 40 min., kol vidinė temperatūra pasieks 50 °C.
- Patiekite su chimichurri padažu.
Skanaus