- Dešrelių, skirtų kepti ant laužo;
- 1 vnt. mėlynojo svogūno;
- 2 vnt. agurkų;
- 1 vnt. pomidoro;
- 1/2 paprikos;
- Pomidorų padažo;
- Garstyčių;
- Majonezo.
- Jogurtinei duonelei:
- 400 g. graikiško jogurto;
- 400 g. miltų.
Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Iš graikiško jogurto ir miltų išminkykite vientisą tešlą, padalinkite į vienodus rutuliukus, iškočiokite ir kiekvieną kepkite sausoje grilio keptuvėje po 5 minutes. Ant iškepusios duonelės dėkite keptą dešrelę, pjaustytas daržoves bei padažus ir susukite.