- 1 baltos duonos kepalas;
- 1 aukštos kokybės Camambert sūrio. Tai svarbu, jei norite, kad sūris gerai lydytųsi.
- 3 skiltelės česnako;
- 1 šakelė šviežio rozmarino;
- Šlakelis balto vyno.
Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi), palaukite kol temperatūra pakils iki 170C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Baltoje duonoje išpjaukite sūrio dydžio apskritimą, dėkite sūrį į vidų ir išpjaukite apskritimą sūryje. Suberkite tris česnako skilteles, truputį šviežio rozmarino, įpilkite šlakelį balto vyno. Uždenkite sūrį sūrio apskritimu, duoną – duonos.
- Kepkite netiesioginėje kaitroje apie 30 min. 170°C temperatūroje. Skanaus!