0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kepiniai

Duona su Camembert sūriu

0 - 30 min

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 baltos duonos kepalas;
  • 1 aukštos kokybės Camambert sūrio. Tai svarbu, jei norite, kad sūris gerai lydytųsi.
  • 3 skiltelės česnako;
  • 1 šakelė šviežio rozmarino;
  • Šlakelis balto vyno.

Receptas

  1. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi), palaukite kol temperatūra pakils iki 170C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Baltoje duonoje išpjaukite sūrio dydžio apskritimą, dėkite sūrį į vidų ir išpjaukite apskritimą sūryje. Suberkite tris česnako skilteles, truputį šviežio rozmarino, įpilkite šlakelį balto vyno. Uždenkite sūrį sūrio apskritimu, duoną – duonos.
  3. Kepkite netiesioginėje kaitroje apie 30 min. 170°C temperatūroje. Skanaus!

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę