0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kiauliena

Kapoti kiaulienos šonkauliai

2 - 3 h

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

Receptas

  1. Supjaustytus kaulus marinuokite šaltai 2-4 valandas  Yakitori padaže arba Poppamies ,,Smoky Hickory BBQ” padaže.
  2. Bulves nuplaukite, grybus nuvalykite, česnakus nulupkite. Sudėkite viską į kepimo indą, apliekite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite prieskoniais. Atidėkite į šalį.
  3. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi), sudėkite rūkymo kaladėles, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 120 C.
  4. Kapotus šonkaulius rūkykite vieną valandą. Rūkytą mėsą įvyniokite į foliją, įdėkite gabalėlį sviesto ir įpilkite šlakelį alaus. Dėkite ant grotelių kepimo indą su daržovėmis ir grybais, grąžinkite į kepsninę suvyniotus šonkaulius. Kelkite kepsninės temperatūrą iki 180-200°C ir kepkite netiesioginėje kaitroje apie 45 minutes. Bulves kepimo metu vieną kartą pamaišykite.
  5. Išvyniokite kaulus, sudėkite ant bulvių ir dar kepkite 10-15 minučių. Skanaus!

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę