0.00
0
+37065654515
Kategorija
Daržovės

Pyragas su smidrais ir šonine

30 - 60 min

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • Tešlai:
  • 150 šalto sviesto
  • 6 v. š. miltų
  • 1  kiaušinio
  • 3 v. š. vandens
  • Žiupsnelio druskos
  • Žiupsnelio cukraus
  • 0,5 a. š. kepimo miltelių
  • Įdarui:
  • 200 g rikotos sūrio (ar bet kokio kito kreminio sūrio)
  • 2 saujų įvairių tarkuotų sūrių (Goudos, parmezano ir gruyere)
  • 2-3 vnt skiltelių česnako
  • Žiupsnelio druskos
  • Žiupsnelio baltųjų pipirų
  • 1 a. š. graikiško jogurto arba grietinės
  • 1 kiaušinio
  • Citrinos sulčių
  • Smidrų
  • Šoninės juostelių
  • Gražgarsčių papuošimui

Receptas

 

  1. Sviesto kubelius, miltus, druską, cukrų suberkite į elektrinį smulkintuvą ir sumalkite iki trupinių.
  2. Kiaušinį suplakite su vandeniu, sumaišykite su trupiniais. Suminkykite tešlą į rutulį ir dėkite į šaldytuvą, kol paruošite įdarą.
  3. Rikotą sumaišykite su plaktu kiaušiniu, jogurtu, tarkuotais sūriais, įspauskite česnako, pagardinkite prieskoniais.
  4. Ant plonai iškočiotos tešlos paskleiskite sūrio masę, sudėliokite smidrus ir šoninės juosteles. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui: uždekite anglis, sudėkite dviejų zonų kepimo sistamą su deflektoriais, uždėkite groteles, kepimo akmenį, palaukite kol temperatūra pakils iki 180-190 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  5. Kepkite apie 35 min., arba kol gražiai apskrus. Labai skanu ir šiltas ir šaltas, ypač su gražgarstėmis.

Skanaus

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę