0.00
0
+37065654515
Kategorija
Desertai

Varškės pyragas pagal Robertą Svetlauską

30 - 60 min

4+

3/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • ĮDARUI:
  • 400 gramų varškės
  • 200 gramų saldinto sutirštinto pieno
  • 2  kiaušinių
  • TEŠLAI:
  • 250 gramų miltų
  • 200 gramų sviesto (šalto)
  • 150 gramų cukraus
  • 0.5 stiklinės riešutų (smulkinti graikiniai, lazdyno ar migdolai)
  • 50 gramų kakavos
  • 1 šaukšto grietinės
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 šaukštelio vanilinio cukraus

Receptas

  1. Virtuviniame kombaine išmaišykite miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius, šaltą kubeliais supjaustytą sviestą, grietinę ir vanilinį cukrų. Maišykite pulsavimo režimu, kol pasidarys trupiniai.
  2. Jei tešla per sausa, įdėkite dar truputį grietinės. Iš gautų trupinių kiekio atidėkite 2 stiklines. Likusius suberkite į kepimo formą ir paspauskite ranka, kad gautųsi vientisas sluoksnis.
  3. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite dviejų zonų sistemą su deflektoriais, groteles ir kepimo akmenį.
  4. Palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  5. Kepimo formą dėkite ant kepimo akmens ir kepkite apie 15 minučių.
  6. Tuo metu pasiruoškite įdarą: išplakite varškę, kondensuotą pieną ir kiaušinius.
  7. Gautą masę užpilkite ant apkepto pagrindo ir kepkite dar ~15 min. Kremas šiek tiek sutirštės ir tuomet bus galima užberti likusius trupinius, sumaišytus su riešutais.
  8. Tada vėl dėkite kepti dar 30 – 40 min., kol viršutinis trupinių sluoksnis atrodys sausas.

Atvėsinkite pyragą ir skanaus

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę