- 2 eršketai;
- Druskos;
- Vandens;
- 2-3 skiltelių česnako;
- 3-4 vaismedžių rūkymo kaladėlių


Ingredientai
Receptas
- Žuvį mirkykite sūdytame vandenyje su keliomis sutraiškytomis česnako skiltelėmis 4-5 valandas. Vandens druskos santykis 5:1. Eršketų svoris – ±1kg kiekvienas.
- Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir valandėlę padžiovinkite.
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 80°C. Sudėkite rūkymo kaladėles, dviejų zonų kepimo sistemą su deflektoriais, uždėkite groteles. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Žuvis sudėkite ant kepsninės grotelių ir rūkykite 3,5-4 valandas iki vidinės 63°C.