0.00
0
+37065654515
Kategorija
Žuvis

Rūkyti erškėtai

3 h +

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

Receptas

  1. Žuvį mirkykite sūdytame vandenyje su keliomis sutraiškytomis česnako skiltelėmis 4-5 valandas. Vandens druskos santykis 5:1. Eršketų svoris – ±1kg kiekvienas.
  2. Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir valandėlę padžiovinkite.
  3. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 80°C. Sudėkite rūkymo kaladėles, dviejų zonų kepimo sistemą su deflektoriais, uždėkite groteles. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Žuvis sudėkite ant kepsninės grotelių ir rūkykite 3,5-4 valandas iki vidinės 63°C.

 

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę