0.00
0
+37065654515
Kategorija
Žuvis

Rūkyti merlangai

1 - 2 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

 

Receptas

  1. Žuvytės nedidelės, apie 250 g kiekviena, todėl druskos marinatą užmaišykite silpnesnį – 7:1 (vanduo:druska).
  2. Pagal skonį berkite pipirų, česnakų miltelių, įpilkite sojos padažo, įdėkite 5-7 vnt smulkintų lauro lapų.
  3. Žuvis pamerkite į šaltą marinatą, laikykite apie 2 valandas. Nuplaukite, labai gerai nusausinkite.
  4. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (deflektoriai apatinėje pozicijoje), uždekite anglis, sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 80-90 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  5. Rūkykite uždaroje kepsninėje virš netiesioginės ugnies apie 1,5-2 val. Bent vieną kartą apverskite, kad nepriliptų.

 

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę