- Šamo filė
- 1 v. š. ghee sviesto
- 250 g pomidorų tyrės
- 250 g sultinio
- 1 svogūno
- 2-3 skiltelių česnako
- Perlinio kuskuso
- Rozmarino šakelės
- Raudonėlio šakelės
- Šalavijo lapelių
- Prieskonių mišinio Popppamies „Garlic Rub“
- 1 čili pipiro


Ingredientai
Receptas
- Šamo filė susmulkinkite, pagardinkite „Garlic Rub“ prieskoniais ir suformuokite nedidelius kukulius.
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Ketaus keptuvėje pakaitinkite ghee sviestą, ir trumpai apkepkite žuvies kukulius su žolelėmis. Supilkite pomidorų tyrę ir sultinį, sudėkite smulkintą svogūną bei česnaką, gerai išmaišykite ir leiskite pasitroškinti keletą minučių. Suberkite perlinį kuskusą, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite dar apie 10-15 min.