0.00
0
+37065654515
Kategorija
Žuvis

Šamo filė kukuliai su perliniu kuskusu

30 - 60 min

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • Šamo filė
  • 1 v. š. ghee sviesto
  • 250 g  pomidorų tyrės
  • 250 g sultinio
  • 1  svogūno
  • 2-3 skiltelių česnako
  • Perlinio kuskuso
  • Rozmarino šakelės
  • Raudonėlio šakelės
  • Šalavijo lapelių
  • Prieskonių mišinio Popppamies „Garlic Rub“
  • 1 čili pipiro

Receptas

  1. Šamo filė susmulkinkite, pagardinkite „Garlic Rub“ prieskoniais ir suformuokite nedidelius kukulius.
  2. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Ketaus keptuvėje pakaitinkite ghee sviestą, ir trumpai apkepkite žuvies kukulius su žolelėmis. Supilkite pomidorų tyrę ir sultinį, sudėkite smulkintą svogūną bei česnaką, gerai išmaišykite ir leiskite pasitroškinti keletą minučių. Suberkite perlinį kuskusą, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite dar apie 10-15 min.

 

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę