0.00
0
+37065654515
Kategorija
Paukštiena

Šventinis paukštienos keksas

1 - 2 h

4

3/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 0.5 kg. maltos vištienos;
  • 0.2 kg. vištienos odelių;
  • 200 gr. auksinių razinų;
  • 100 ml. romo;
  • 1 svogūnas;
  • 1 morka;
  • 1 v. š. sviesto;
  • 1 kiaušinis;
  • Padažo Angus & Oink ,,Red House”;
  • Druska, pipirai

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.
  2. Razinas užmerkite rome. Svogūną supjaustykite kubeliais ir apkepkite ant sviesto. Įmaišykite tarkuotą morką ir apkepkite kartu.
  3. Dubenyje sumaišykite maltą mėsą su apkeptu svogūnu ir morku mišiniu, razinomis, kiaušiniu. Viską pagardinkite druska, pipirais. Vištienos odeles įtinkite druska, pipirais.
  4. Kekso formą sutepkite aliejumi ir išklokite vištienos odelėmis. Sukrėskite paruoštą maltą mėsą, apdenkite odelėmis. Į kepsninę įdėkite deflektorių, įkaitinkite iki  180 C, statykite formą su keksu ir kepkite 50 min.
  5. Įšimkite iš formos, vištienos odeles aptepkite ,, Red house” padažu, statykite į kepimo skardą ir kepkite dar 10 min., kol padažas karamelizuosis.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę