- 0.5 kg. maltos vištienos;
- 0.2 kg. vištienos odelių;
- 200 gr. auksinių razinų;
- 100 ml. romo;
- 1 svogūnas;
- 1 morka;
- 1 v. š. sviesto;
- 1 kiaušinis;
- Padažo Angus & Oink ,,Red House”;
- Druska, pipirai
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.
- Razinas užmerkite rome. Svogūną supjaustykite kubeliais ir apkepkite ant sviesto. Įmaišykite tarkuotą morką ir apkepkite kartu.
- Dubenyje sumaišykite maltą mėsą su apkeptu svogūnu ir morku mišiniu, razinomis, kiaušiniu. Viską pagardinkite druska, pipirais. Vištienos odeles įtinkite druska, pipirais.
- Kekso formą sutepkite aliejumi ir išklokite vištienos odelėmis. Sukrėskite paruoštą maltą mėsą, apdenkite odelėmis. Į kepsninę įdėkite deflektorių, įkaitinkite iki 180 C, statykite formą su keksu ir kepkite 50 min.
- Įšimkite iš formos, vištienos odeles aptepkite ,, Red house” padažu, statykite į kepimo skardą ir kepkite dar 10 min., kol padažas karamelizuosis.