- 4 tortilijų
- 2 kriaušių
- 200 g pelėsinio sūrio
- 100 g mocarela sūrio
- Saujelės skrudintų kedro riešutų
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite kepimo sistemą su deflektoriumi, nerūdijančio plieno groteles, kepimo akmenį ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 190 laipsnių.
- Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Tortilijas sukarpykite trikampėliais, apibarstykite tarkuotu mocarelos sūriu.
- Dėkite po ploną riekelę kriaušės, kelis gabalėlius pelėsinio sūrio, pabarstykite riešutais. Taip paruoštus trikampius sudėkite ant kepimo akmens ir kepkite 190C 5 min.
Skanaus!