- 500 g brandintos jautienos
- 400 g mirkytų avinžirnių
- 5 pomidorų
- 300 ml jautienos sultinio
- 3 skiltelės česnako
- Svogūno
- 400 g konservuotų pomidorų
- Aliejaus
- Kumino
- Druskos
- Pipirų
- Chmeli Suneli prieskonių mišinio
- Aliejaus


Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus), uždekite anglis, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180°C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Į puodą pilkite aliejaus ir dėkite juostelėmis pjaustytą jautieną. Apkepkite mėsą, tuomet svogūnus pjaustytus žiedais, galiausiai dėkite kubeliais pjaustytus pomidorus, konservuotus pomidorus.
- Pagardinkite prieskoniais, česnakais ir gerai išmaišykite.
- Suberkite išmirkytus avinžirnius, supilkite sultinį ir troškinkite apie 1 val.