- 8 vnt. vienodo dydžio bulvių;
- 250 g. tarkuoto čederio sūrio;
- 100 g. kreminio sūrio;
- 200 g. šoninės juostelių;
- Grietinės;
- Svogūnų laiškų;
- Žiupsnelis krapų
Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Neluptas bulves gerai nuplaukite ir išvirkite. Kai bulvės šiek tiek atvės, nupjaukite galiukus, kad stovėtų ir šaukšteliu atsargiai išskobkite vidų, palikdami gana storas sienas ir dugną. Bulves prikimškite čederio sūriu, sumaišytu su kreminiu sūriu. Apvyniokite bulves šonine ir dėkite į kepsninę, kepkite apie 35-45 min. Uždėkite ant bulvių viršaus dar po gerą žiupsnį tarkuoto sūrio ir kepkite apie 10 min., kol jis išsilydys.
- Perpjaukite bulvę išilgai, dėkite grietinės, krapų ir daug svogūnų laiškų.