Emaliuotas ketaus puodas. Stilingas, minimalistinio dizaino ,,Casserole“ tipo puodas su dangčiu – ilgaamžiškumo ir patvarumo garantas. Šiame puode verdamos pačios skaniausios košės, sriubos, padažai, troškiniai. Puikiai tinka kepti duoną ar plokštainį. Puodas turi plačias rankenas, todėl jį patogu paimti su pirštinėmis. Puodas įkaista pamažu, tolygiai ir išlaiko stabilią šilumą. Stilingas dizainas derės bet kokiame virtuvės interjere, o daili pakuotė pasitarnaus, jei puodą norėsite įteikti, kaip dovaną.
• Puodo dydis optimaliai tinka gaminti maistą iki 4 žmonių.
• Puodo dangtis turi specialiai padarytus iškilimus, ant kurių gaminimo metu renkasi kondensatas ir suteikia papildomos drėgmės gaminamam patiekalui.
• Puodas ilgiau išlaiko maistą šiltą.
• Tinka naudoti visų tipų orkaitėse, ant viryklių, kaitlenčių, kamado tipo kepsninėse ir kt.
• Tinka naudoti ir itin aukštoje, iki 300 laipsnių temeratūroje, tai ypač aktualu kepant duoną.
Priežiūra: Plauti rankomis. Nusausinti. Plauti indaplovėje draudžiama. Puodo priežiūrai nenaudoti priemonių su abrazyvo dalelėm.
Galima naudoti: visų tipų kepsninėse orkaitėse, ant indukcinės kaitlentės ar dujinės viryklės.
Šildykite emale dengtą puodą pamažu, niekada nekaitinkite tuščio puodo.