Suburkite aplink save šeimos narius, draugus, kolegas. Dalinkitės ne tik puikiu, Jūsų pačių pagamintu maistu, bet ir savo nuotaika, šiluma. Švęskite, mėgaukitės bendrumo jausmu ir didžiuokitės tuo, kad apie Jūsų gamintus patiekalus artimųjų rate sklinda legendos. O jei nedrąsu imtis naujų, neišbandytų receptų, į pagalbą pasitelkite grilio meistro Kristupo Krivicko knygą, kurioje gausu nesudėtingų, bet labai įspūdingų grilio patiekalų receptų. Tiek pradedantysis, tiek pažengęs grilistas joje atras savo skoniui tinkančių patiekalų. O kaip sako pats, Kristupas Kivickas, gaminimas ant žarijų yra ne tik apie maistą, tai ir apie tradicijų išsaugojimą bei bendruomeniškumą. Visą savo pasaulėžiūrą, patirtį ir žinias jis atskleidžia šioje, jau antroje, savo receptų knygoje
· Daug įdomių, nesudėtingų ir patikrintų receptų, sukurtų būtent griliui.
· Naudingi patarimai.
· Šią knygą rekomenduojame tiek pradedantiems, tiek pažengusiems grilistams.
· Knyga gali būti ir puiki dovana.
· Knyga yra kietais viršeliais.