Mišinys čimičiuri padažui gaminti. “Chimichurri” – argentinietiškas stipraus skonio česnakų ir petražolių padažas, dažniausiai patiekiamas kaip garnyras prie ant grotelių keptos mėsos.
• Chimichurri taip pat puikiai tinka kitiems patiekalams, pavyzdžiui, takams, salotoms ar makaronams, pagardinti.
• Iš prieskonių mišinio galite pasigaminti Chimichurri padažą arba naudoti jį gamindami maistą. Drąsiai eksperimentuokite!
• CHIMICHURRI PADAŽAS:
Sumaišykite vieną dalį prieskonių ir vieną dalį vandens, palikite žoleles 10 minučių. Įpilkite 1 šaukštą aliejaus. Padažą taip pat galite naudoti kaip marinatą.
• Sudėtis:
česnakai, petražolės, druska, čili, raudonėlis, kalendros lapai, juodieji pipirai, citrinos rūgštis.