„PIZZA“ tešlos mišinys, 500 g.

Molini Pizzuti

3.00

    Pristatymas vykdomas per 1 - 3 darbo dienas, akcijų metu 3-5 d.d.
    Iki nemokamo pristatymo liko 22.00!

    Nesvarbu mažoms ar didelėms, bet pačioms skaniausioms Neapolietiško stiliaus picoms sukurtas Molini Pizzuti mišinys!

    Pasigaminsite puikią picos tešlą, Fokačija duoną ar Calzzone picas namuose iš šio mišinio, kuriame aukščiausios kokybės itališki „0“ tipo kvietiniai miltai ir džiovintas kvietinis raugas. Jums tereikia įpilti vandens ir su meile išminkyti!

    Molini Pizzuti pažada, kad su šiuo mišiniu Neapolietišką picą su orišku krašteliu – Cornicione – iškepti pavyks!

    Ingredientai:
    5oo g. picos tešlos mišinio;
    260-270 g. kambario temperatūros vandens;
    12 g. druskos.

    Suberkite miltų mišinį į dubenį ir supilkite vandenį. Minkykite kelias minutes, kol tešla taps vientisa. Tuomet suberkite druską ir dar kartą gerai perminkykite.

    Išimkite tešlą iš dubens ir minkykite 10 minučių ant darbastalio. Uždenkite rankšluostėliu ir palikite 10 minučių ilsėtis.

    Suformuokite tris tešlos burbuliukus, kiekvienas turi sverti apie 260 g. Palaukite, kol tešla padvigubės. Tešla paruošta formuoti picos padą!

    Įprastoje orkaitėje kepkite 250°C, 10-12 min.

    Picos Margaritos receptas pagal Molini Pizzuti:

    Maistinė vertė (100 g):

    1507 kJ / 356 kcal

    Riebalai

    2 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,4 g)

    Angliavandeniai

    69 g (iš kurių cukrų - 0,4 g)

    Skaidulos

    2,7 g

    Baltymai

    13,6 g

    Druska

    0,004 g

    Kiekis pakuotėje

    500 g

    Miltų tipas

    „0“

    Prekės ženklas

    Molini Pizzuti

    Kilmės šalis

    Italija

    Laikymas

    vėsioje, sausoje vietoje (15–25 °C)

    Aksesuarai

    Žiūrėti visus