Šiuolaikinė BBQ kultūra – tai tradicija vienijanti bendruomenę, burianti kartu šeimos narius, draugus ir kolegas. Gyva ugnis bei aromatingas, natūralus dūmas padeda sukurti ypatingą, nuoširdaus bendravimo atmosferą ir padeda stiprinti tarpusavio ryšius. Knygoje garsus grilio meistras dalinasi savo autoriniais bei adaptuotais BBQ receptais, patarimais bei pastebėjimais padėsiančiais tiek pradedantiesiems, tiek jau patyrusiems BBQ žinovams. Knygoje rasite daugumos klasikinių BBQ patiekalų nesudėtingus ir aiškius receptus. Kepti, rūkyti maistą, galima šimtais įvairiausių būdų, bet tai reikia daryti su didžiule meile ir trupučiu teorijos. Ši knyga tikras bestseleris, kurią turi kiekvienas grilio mylėtojas, o jei dar neturite, pats metas papildyti receptų arsenalą ir savo žinias.
· Daug patikrintų receptų, sukurtų būtent griliui.
· Kepsninės aso patarimai.
· Šią knygą rekomenduojame tiek pradedantiems, tiek pažengusiems grilistams, ieškantiems idėjų.
· Knyga gali būti ir puiki dovana.
· Knyga yra minkštais viršeliais.