Ovalus, stilingas, minimalistinio dizaino „Casserole“ tipo Grand feu puodas / troškintuvas su dangčiu – ilgaamžiškumo ir patvarumo garantas. Šiuose puoduose verdamos pačios skaniausios košės, sriubos, padažai, troškiniai. Puikiai tinka kepti duoną ar plokštainį.
• Puodo korpusas pagamintas iš ketaus.
• Išorė padengta blizgia, sodrios spalvos emale.
• Vidus padengtas emale. Emalės sluoksnis apsaugo vidinį paviršių nuo rūdžių.
• Puodas turi plačias rankenas, todėl jį patogu paimti su pirštinėmis.
• Puodas įkaista lėtai, tačiau gerai išlaiko šilumą stabilią.
• Gali būti naudojamas iki 300 laipsnių temperatūroje.
• Galima naudoti visų tipų kepsninėse, orkaitėse, ant indukcinės kaitlentės ar dujinės viryklės.
Priežiūra:
• Plauti rankomis, nusausinti.
• Plauti indaplovėje draudžiama.
• Nenaudoti priemonių su abrazyvo dalelėmis.
• Šildykite emale dengtą puodą pamažu.
• Niekada nekaitinkite tuščio puodo.