Padažas “Hot Bourbon” (410 g) – aštrus, sodraus skonio padažas, praturtintas obuoliais ir burbonu.
• Dera prie visų barbekiu patiekalų: glazūruoti kepamą mėsą, maišyti į mėsainių padažus, mėsos marinatus ar valgyti kaip mirkomąjį padažą.
• Sudėtis: cukrus, vanduo, obuoliai, habanero pipirai (2,6%), padažas „Scorpion” (2,0%), chipotle pipirai (1,0%), čili pipirai, pomidorų pasta, viskis, obuolių sidro actas, melasa, cukranendrių actas, druska, tirštumą reaguliuojanti medžiaga (kukurūzų krakmolas), kvapioji medžiaga (dūmo kondensatas), svogūnai, česnakai, žalioji citrina, GARSTYČIOS, rūgštumą reaguliuojanti medžiaga (acto rūgštis, citrinos rūgštis), kuminas, kardamonas. Atidarytą laikykite šaldytuve.Pagaminimo šalis: Kosta Rika.