Klasikinis barbekiu padažas, kuriam ypatingą skonį suteikia svogūnų ir česnakų natos, o ypatingą spalvą ir karamelės skonį – rudasis cukrus.
• Dera su vištiena, kiauliena, jautiena, daržovėmis.
• Padažas gali būti naudojamas kaip glazūra kepimo pabaigoje, kaip mirkomasis padažas, maišomas į marinatus ar kitus padažus.
• Sudėtis: vanduo, cukrus, pomidorų pasta, obuolių actas, druska, tirštiklis – modifikuota krakmolas, Worcestershire padažas (vyno actas, miežių actas (iš miežių), vanduo, cukrus, druska, karamelizuotas cukraus sirupas, prieskoniai (sudėtyje yra salierų), citrinų aliejus), rūkytos paprikos, česnako granulės, kmynai, svogūnų milteliai, tamsus sojos padažas (vanduo, sojos pupelės (24%), cukrus, druska, kviečių miltai), prieskoniai, rūgštingumo reguliatorius – acto rūgštis, stabilizatoriai – guaro ir ksantino derva, konservantas – kalio sorbatas.