0.00
0
+37065654515
Kategorija
Žvėriena

Lėtai keptas šernienos kumpis

10+

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 5,6 kg. šernienos kumpio;
  • 1 vnt. česnako;
  • Druska ir pipirai;
  • 6 v. š. garstyčių;
  • 2 a. š sviesto;
  • 0,5 L. alaus.

Receptas

  1. Šernienos kumpį įtrinkite druska, pipirais ir, įpjovę vietomis mėsą, prikiškite česnako skiltelių. Marinuokite šaldytuve 3 paras.
  2. Marinuotą mėsą aptepkite garstyčiomis ir dar palikite pastovėti dviems valandoms.
  3. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 120 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  4. Dėkite mėsą ant grotelių ir kepkite 4 val. Po šio laiko susukite mėsą į foliją, įpilkite alaus, įdėkite sviesto ir kepsninėje pakelkite temperatūrą iki 140 C. Kepkite dar 4 val.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę