0.00
0
+37065654515
Kategorija
Žvėriena

Triušiena vyno padaže

2 - 3 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 triušis;
  • 200 g. pievagrybių;
  • 1 poras;
  • 250 ml. balto sauso vyno;
  • 400 ml. grietinėlės;
  • 100 g. sviesto;
  • Druskos ir pipirų;
  • Kelios šakelės čiobrelio.

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 170 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Triušį pagardinkite druska, pipirais, puode apkepkite ant sviesto, tuomet išimkite iš puodo ir sudėkite į jį smulkintus porus su stambiai pjaustytais pievagrybiais. Apkepę porus ir pievagrybius, sudėkite į puodą kartu su triušiu, užpilkite baltu vynu, įberkite  druskos ir pipirų pagal skonį, įdėkite šakelę čiobrelio.
  3. Puodą uždenkite ir viską troškinkite apie 1 val 30 min. 150-170 °C temperatūroje. Po to supilkite grietinėlę ir dar patroškinkite (tik be dangčio, kad kuo daugiau skysčio nugaruotų). Truks dar apie 30 min.
  4. Patiekite su bulvių koše.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę