156.00
4
+37065654515
Kategorija
Žvėriena

Triušienos vyniotinis

1 - 2 h

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 kg. triušienos filė;
  • 300 g. plonai pjaustytos šoninės;
  • 100 g. rome mirkytų razinų;
  • 2 obuoliai;
  • 2 v.š sviesto;
  • Kelios šakelės čiobrelio;
  • 100 g. špinatų;
  • 200 g. krevečių;
  • Druskos;
  • Padažo Poppamies ,,Wing Sauce Medium”.

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C.  Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Obuolius supjaustykite kubeliais, apkepkite ant sviesto, pagardinkite čiobreliu, druska ir pipirais. Įmaišykite razinas, krevetes.
  3. Ant kepimo popieriaus išklokite šoninę, ant jos pagardinta prieskoniais triušieną, ant triušienos išdėkite špinatus ir paruoštą įdarą. Viską standžiai susukite.
  4. Kepkite 1 val. netiesioginėje kaitroje. Išimkite vyniotinį ir aptepkite padažu ir dar pakepkite 10-15 min.

Kamado receptai

Daugiau
4
    4
    Krepšelis
    Ketaus puodas, mėlynas,  4,7 l
    Ketaus puodas, mėlynas, 4,7 l
    x 1
    Kaina: 70.00
    70.00
    Kazano kiaurasamtis
    Kazano kiaurasamtis
    x 1
    Kaina: 10.00
    10.00
    Perforuota picos ližė
    Perforuota picos ližė
    x 1
    Kaina: 40.00
    40.00
    Aliuminio folija Extra Wide, 25 mk.
    36.00