- 1 kg. triušienos filė;
- 300 g. plonai pjaustytos šoninės;
- 100 g. rome mirkytų razinų;
- 2 obuoliai;
- 2 v.š sviesto;
- Kelios šakelės čiobrelio;
- 100 g. špinatų;
- 200 g. krevečių;
- Druskos;
- Padažo Poppamies ,,Wing Sauce Medium”.
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Obuolius supjaustykite kubeliais, apkepkite ant sviesto, pagardinkite čiobreliu, druska ir pipirais. Įmaišykite razinas, krevetes.
- Ant kepimo popieriaus išklokite šoninę, ant jos pagardinta prieskoniais triušieną, ant triušienos išdėkite špinatus ir paruoštą įdarą. Viską standžiai susukite.
- Kepkite 1 val. netiesioginėje kaitroje. Išimkite vyniotinį ir aptepkite padažu ir dar pakepkite 10-15 min.
4
4
Krepšelis
70.00€
10.00€
40.00€
36.00€



