- 1 kg ėrienos kumpio;
- 1 v.š. druskos;
- 1 a.š. juodųjų pipirų;
- 1 a.š. prieskoniais šašlykams;
- 1 a.š. prieskonių ,,Chmeli suneli’‘;
- 150 ml šviežiai spaustų pomidorų sulčių.
Ingredientai
Receptas
- Mėsą supjaustykite kubeliais, pagardinkite prieskoniais, supilkite sultis, gerai išmaigykite ir marinuokite apie 1 val.
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Mėsą sumaukite ant iešmų ir kepkite varydami apie 15 min.
- Patiekite su ryžiais ir grilyje keptomis daržovėmis.