156.00
7
+37065654515
Kategorija
Ėriena

Karka

3 h +

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • Dvi vidutinio dydžio ėrienos kulninės;
  • 1 morka;
  • 1 svogūnas;
  • 1 saliero stiebas;
  • 1 čili pipiras;
  • 4 skiltelės česnako;
  • 1 skardinė konservuotų pomidorų;
  • 1 stiklinė jautienos sultinio;
  • 1 stiklinė sauso raudono vyno;
  • 2 lauro lapai;
  • 1 a.š. prieskonių Poppamies ,,Shashlyk & Kebab’‘;
  • 2 a.š. prieskonių Poppamies ,,Slow food”;
  • Druska ir pipirai;
  • 1,5 puodelio bulgur kruopų (apytiksliai)

Receptas

  1. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite tiesioginei kaitrai (be deflektoriaus) ir palaukite kol temperatūra pasieks 120C. Pridarykite abi sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Mėsą įtrinkite prieskoniais ,,Shashlyk & Kebab”, susismulkinkite daržoves ir apkepinkite ketaus troškintuve. Kai daržovės apkeps, supilkite vyną, sultinį ir konservuotus pomidorus, ,,Slow food” prieskonius, viską užvirkite. Įdėkite karkas į vidų, troškintuvą uždarykite ir viską troškinkite 3 val. 120-140C temperatūroje.
  3. Karkas išimkite, į sultinį suberkite bulgur kruopas ir virkite, remdamiesi jų virimo instrukciją ant pakuotės. Bulgur kruopų kiekis turi sudaryti pusę sultinio kiekio. Viskas, skanaus!

Kamado receptai

Daugiau
7
    7
    Krepšelis
    Šakutė kepsniams
    Šakutė kepsniams
    x 1
    Kaina: 6.00
    6.00
    Odinės karščiui atsparios pirštinės
    16.00
    Vakumatorius ''NK-VS01“
    Vakumatorius ''NK-VS01“
    x 1
    Kaina: 69.00
    69.00
    Vištienos blauzdelių laikiklis
    Vištienos blauzdelių laikiklis
    x 1
    Kaina: 15.00
    15.00
    Spiralinis grilio šepetys 41 cm.
    Spiralinis grilio šepetys 41 cm.
    x 1
    Kaina: 10.00
    10.00
    Kepimo indas su dangčiu, raudonas, 1,7 l
    30.00
    Šonkaulių ir daržovių laikiklis
    10.00