- Dvi vidutinio dydžio ėrienos kulninės;
- 1 morka;
- 1 svogūnas;
- 1 saliero stiebas;
- 1 čili pipiras;
- 4 skiltelės česnako;
- 1 skardinė konservuotų pomidorų;
- 1 stiklinė jautienos sultinio;
- 1 stiklinė sauso raudono vyno;
- 2 lauro lapai;
- 1 a.š. prieskonių Poppamies ,,Shashlyk & Kebab’‘;
- 2 a.š. prieskonių Poppamies ,,Slow food”;
- Druska ir pipirai;
- 1,5 puodelio bulgur kruopų (apytiksliai)
Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite tiesioginei kaitrai (be deflektoriaus) ir palaukite kol temperatūra pasieks 120C. Pridarykite abi sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Mėsą įtrinkite prieskoniais ,,Shashlyk & Kebab”, susismulkinkite daržoves ir apkepinkite ketaus troškintuve. Kai daržovės apkeps, supilkite vyną, sultinį ir konservuotus pomidorus, ,,Slow food” prieskonius, viską užvirkite. Įdėkite karkas į vidų, troškintuvą uždarykite ir viską troškinkite 3 val. 120-140C temperatūroje.
- Karkas išimkite, į sultinį suberkite bulgur kruopas ir virkite, remdamiesi jų virimo instrukciją ant pakuotės. Bulgur kruopų kiekis turi sudaryti pusę sultinio kiekio. Viskas, skanaus!
7
7
Krepšelis
6.00€
16.00€
69.00€
15.00€
10.00€
30.00€
10.00€






