- 1 marinuoto gabalo šernienos, 500g
- 2 porai;
- 1 paprika;
- 1 morka;
- 1 cukinija;
- 1 v.š. šaukštas grietinės;
- čiobrelių;
- Šiek tiek druskos, pipirų;
- 1 gabalo sluoksniuotos bemielės tešlos
- 1 kiaušinio tešlai patepti
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi), naudokite ir kepimo akmenį. Palaukite kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Porus ir morkas supjaustykite griežinėliais, cukinija, papriką kubeliais ir apkepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus, atvėsinkite ir sumaišykite su grietine. Pagardinkite druska ir pipirais, čiobreliais.
- Sluoksniuota tešla išklokite kepimo formą, ant viršaus sudėkite paruoštą įdarą.
- Kepkite kepsninėje 20-25 minutes kol tešla gražiai paruduos. Skanaus!
