0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Argentinietiškas jautienos „Matambre“

1 - 2 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 kg jautienos nugarinės
  • 1  raudonosios paprikos
  • 2 nedidelių morkų
  • 3 virtų kiaušinių
  • Saujelės alyvuogių be kauliukų
  • Kelių konservuotų jalapeno pipirų
  • Garstyčių
  • Padažo „Chipotle“
  • 6-8 skiltelių česnako
  • Kelių išmirkyti džiovintų baravykų (nebūtina)
  • Saujos kalendrų
  • Saujos petražolių
  • Druskos
  • Pipirų

Receptas

  1. Mėsą įpjaukite plonu aštriu peiliu taip, kad galėtumėte išskleisti visą gabalą ir tada jį išmuškite tarp dviejų kepimo popieriaus lapų.
  2. Pabarstykite druska, pipirais, ištepkite garstyčiomis ir trupučiu Chipotle padažo.
  3. Smulkiai sukapokite žalumynus, alyvuoges, jalapenus, grybus ir paskleiskite ant mėsos. Supjaustykite juostelėmis paprikas, morkas, kietai virtus kiaušinius ir viską išdėliokite ant viršaus. Standžiai susukite ir suriškite virvele.
  4. Paruoškite Kamado BONO kepsninę kepimui, uždekite anglis, į vieną dviejų zonų kepimo sistemos pusę įstatykite deflektorių, palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  5. Mėsą uždėkite ant rotisserie mechanizmo ir kepkite apie 40 min., kol vidinė temperatūra pasieks 50 °C.
  6. Patiekite su chimichurri padažu.

Skanaus

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę