0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Šonkauliai ,,Hot & Fast” būdu

3 h +

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1.5 kg. jautienos šonkaulių;
  • prieskonių mišinio Poppamies ,,SPG”;
  • 3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių.

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 150 C. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Šonkaulius įtrinkite prieskoniais. Uždėkite ant grotelių ir rūkykite 1.5 valandos. Sukite į foliją arba butcher popierių ir kepkite dar 1.5 valandas.
  3. Ištraukite ir 20 minučių leiskite pailsėti folijoje.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę