- 1-1,5 kg. Picanha;
- Angus & Oink pastrami cure;
- Riekės sourdough duonos;
- 1 a. š. Garstyčių;
- Poppamies Aioli majonezo;
- 2 plonos riekelės mėgstamo sūrio;
- Šaukštas raugintų kopūstų;
- 1 rauginto agurko;
- Keletos žiedelių marinuotų svogūnų;
- Saujelės mėgstamų žalumynų;


Ingredientai
Receptas
- Pasiruoškite Picanha pastrami mėsą nupjaudami riebalą.
- Prikaistuvyje sumaišykite Angus & Oink pastrami cure ir 70-80 ml. vandens, užkaiskite ir kai tik pradės virti maišykite ir nuimkite nuo kaitros. Perkoškite per sietelį, atvėsinkite.
- Švirkštu injektuokite mėsą kokius 10-12 kartų.
- Tais pačiais prieskoniais tolygiai padenkite mėsos paviršių.
- Suvakuumuokite ir laikykite šaldytuve 4 paras.
- Po 4 parų išimkite iš vakuumo, nuplaukite, nusausinkite.
- Padenkite paviršių mėgstamais prieskoniais jautienai ir laikykite šaldytuve sausai dar 2 paras.
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite kepimui netiesioginėje kaitroje (su deflektoriumi), palaukite kol temperartūra pakils iki 120°C. Pridarykite abi sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Kepkite iki 85°C vidinės temperatūros. Išėmę picanha pastrami laikykite parą šaldytuve.
Gaminame Pastrami sumuštinį:Atvėsusią mėsą supjaustykite kuo ploniau, rekomenduojama naudoti pjaustyklę.Konstruokite Reuben sumuštinį iš eilės dėdami visu ingredientus.Duoną patepkite garstyčiomis, tuomet dėkite sūrį, kopūstus, mėsą, agurkėlius, dar sūrio, mėsos, svogūnų, kopūstų. Užbaikite sumuštinį sūriu ir duona patepta garstyčiomis.