0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Steikai su smidrais ir česnakų kremu

1 - 2 h

2

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 2 jautienos nugarinės steikų
  • Rupios druskos
  • Druskos dribsnių
  • Šparagų
  • Ghee sviesto
  • Šoninės juostelių
  • Česnakų kremui:
  • 4 galvučių česnako
  • Jautienos sultinio
  • Trupučio sviesto
  • Bulvėms:
  • 7-10  nedidelių bulvių
  • Miltų
  • Akmens druskos
  • Rūkytos paprikos

Receptas

  1. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180-200 laipsnių.
  2. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Nugarinės steikus pakepkite iki 53° vidinės temperatūros. Temperatūrą galite patikrinti termometru. Mėsai leiskite pailsėti su gabalėliu sviesto, tiekiant pagardinkite druskos dribsniais.

Garnyrai:

  1. Smidrus apriškite šoninės juostelėmis ir trumpai paskrudinkite ant įkaitusių grotelių.
  2. 4 galvutes česnako išlukštenkite ir lėtai, apie valandą, virkite sodriame jautienos sultinyje. Išvirusį česnaką sutrinkite grūstuvėje su truputėliu sviesto, pasūdykite.
  3. Bulves kepkite orkaitėje 50 min. Prieš tai švariai nuplaukite, apvoliokite miltų, druskos ir rūkytos paprikos mišinyje.

Skanaus

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę