- 800 g. Tomahawk nugarinės didkepsnis;
- 4 pomidorai;
- 1/2 citrinos sulčių;
- 5 v. š. kuskuso kruopų;
- Ryšulėlis kalendros;
- Ryšulėlis mėtų;
- Ryšulėlis petražolių;
- 2 agurkai;
- 1/2 granato sėklų;
- Aliejaus
- Druska, pipirai


Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Šildykite kepsnį kol vidinė jo temperatūra pasieks 45°C. Matuokite termometru. Išimkite kepsnį iš kepsninės, atidėkite į šoną. Labai svarbus momentas – atidarykite kepsninės dangtį ir atverkite abi sklendes, išimkite kepimo groteles. Kai žarijos paraus, labai gerai įkais, tik tada meskite kepsnį tiesiai ant žarijų ir kepkite po 2 min iš abiejų pusių. Iškepusį pagardinkite druska, pipirais.
- Paruoškite kuskuso kruopas, įspauskite citrinos sultis, sumaišykite su kapotais žalumynais, supjaustykite kubeliais pomidorus ir agurkus, įmaišykite į kuskusą, papuoškite granato sėklomis. Skanaus!