0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Dirty Tomahawk nugarinės didkepsnis

30 - 60 min

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 800 g. Tomahawk nugarinės didkepsnis;
  • 4 pomidorai;
  • 1/2 citrinos sulčių;
  • 5 v. š. kuskuso kruopų;
  • Ryšulėlis kalendros;
  • Ryšulėlis mėtų;
  • Ryšulėlis petražolių;
  • 2 agurkai;
  • 1/2 granato sėklų;
  • Aliejaus
  • Druska, pipirai

Receptas

  1. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 C.  Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Šildykite kepsnį kol vidinė jo temperatūra pasieks 45°C. Matuokite termometru. Išimkite kepsnį iš kepsninės, atidėkite į šoną. Labai svarbus momentas – atidarykite kepsninės dangtį ir atverkite abi sklendes, išimkite kepimo groteles. Kai žarijos paraus, labai gerai įkais, tik tada meskite kepsnį tiesiai ant žarijų ir kepkite po 2 min iš abiejų pusių. Iškepusį pagardinkite druska, pipirais.
  3. Paruoškite kuskuso kruopas, įspauskite citrinos sultis, sumaišykite su kapotais žalumynais, supjaustykite kubeliais pomidorus ir agurkus, įmaišykite į kuskusą, papuoškite granato sėklomis. Skanaus!

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę