0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Čili troškinys

1 - 2 h

4+

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 kg maltos jautienos mėsos;
  • 2 galvos vidutinių svogūnų;
  • 2 skiltelės česnako;
  • alyvuogių aliejaus;
  • 2 a.š. maltų raudonųjų pipirų;
  • 2 šviežios smulkiai pjaustytos raudonos paprikos;
  • 1 a.š. su kaupu maltų kmynų;
  • 1.a.š druskos;
  • 1 a.š. prieskonių mišinio “Sriracha“;
  • šviežiai maltų juodųjų pipirų;
  • 200 ml. vandens;
  • 200 g saulėje džiovintų pomidorų aliejuje;
  • 800 g konservuotų pomidorų;
  • 1/2 a.š malto cinamono;
  • 800 g konservuotų pupelių (raudonųjų);
  • Saujelė žalumynų (krapai, svogūno laiškai);
  • 200 g. kietojo sūrio;

Receptas

  1. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Galite puodą statyti ant nerūdijančio plieno grotelių arba ant specialaus laikiklio.
  2. Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustykite. Į puodą įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, palaukite, kol aliejus įkais, suberkite svogūnus ir česnakus, apkepkite, kol suminkštės.
  3. Suberti smulkintą raudonają papriką, čili, kmynus, juodus pipirus, šiek tiek druskos. Sudėkite  jautienos maltą mėsą ir kepkite vis pamaišant, kol pakeis spalvą.
  4. Susmulkinkite saulėje džiovintus pomidorus, konservuotus pomidorus, suberkite į puodą, įdėkite pusę šaukštelio cinamono ir įpilkite stiklinę vandens, permaišykite ir troškinkite  1 val. Tuomet sudėkite pupeles ir dar troškinti 30 min.
  5. Papuoškite žalumynais ir sūriu.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę