- 500 g. vištienos šlaunelių maltos mėsos;
- 500 g. jautienos maltos mėsos;
- 2 a.š. prieskonių Poppamies ,,Shashlyk & Kebab”;
- 1 a.š. druskos;
- 1 sauja smulkintos kalendros;
- 1 a.š. kumino (jį sutrinkite)
Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Dubenyje sumaišykite mėsą su prieskoniais, kuminu, mėsą gerai išdaužykite. Geriausia naudoti tam virtuvinį kombainą. Jei mėsą gerai išdaužysite, ji puikiai laikysis ant iešmo kepimo metu. Mėsą verkite ant platesnių iešmų, juos dėkite virš žarijų ir kepkite vartydami apie 10-15 min.
- Patiekite su ryžiais/lavašu/pita ir salotomis bei adžika padažu.