0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Jautiena Lomo al trapo

0 - 30 min

4

3/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1-1,5 kg jautienos išpjovos;
  • 1 kg druskos;
  • Pipirų;
  • Raudonėlio;
  • Raudonojo vyno;

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių), uždekite anglis.
  2. Paimkite rankšluostį/audinį, sušlapinkite vyne. Ant jo suberkite druską, pipirus, raudonėlį ir dėkite jautieną, susukite tvirta, suriškite siūlu ir meskite į karštas žarijas. Kepkite apie 20 min.
  3. Supjaustykite iš rankšluosčio ir druskos išimtą mėsą ir patiekite su savo mėgstamomis daržovėmis ir padažais.

 

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę