- 500 g brandintos jautienos
- 400 g mirkytų avinžirnių
- 5 pomidorų
- 300 ml vištienos sultinio
- 3 skiltelės česnako
- Svogūno
- 400 g konservuotų pomidorų
- Aliejaus
- Kumino
- Druskos
- Pipirų
- Cmeli Suneli prieskonių mišinio
- Aliejaus
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus), uždekite anglis, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Į puodą pilkite aliejaus ir dėkite juostelėmis pjaustytą jautieną. Apkepkite mėsą, tuomet svogūnus pjaustytus žiedais, galiausiai dėkite kubeliais pjaustytus pomidorus, konservuotus pomidorus.
- Pagardinkite prieskoniais, česnakais ir gerai išmaišykite.
- Suberkite išmirkytus avinžirnius, supilkite sultinį ir troškinkite apie 1 val.