0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Uzbekiškas troškinys ,,Gušnut‘‘

1 - 2 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus), uždekite anglis, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Į puodą pilkite aliejaus ir dėkite juostelėmis pjaustytą jautieną. Apkepkite mėsą, tuomet svogūnus pjaustytus žiedais, galiausiai dėkite kubeliais pjaustytus pomidorus, konservuotus pomidorus.
  3. Pagardinkite prieskoniais, česnakais ir gerai išmaišykite.
  4. Suberkite išmirkytus avinžirnius, supilkite sultinį ir troškinkite apie 1 val.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę