0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kiauliena

Čenakai

1 - 2 h

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 5 vidutinio dydžio morkos
  • 6 vidutinio dydžio bulvės
  • 3 salierų stiebai
  • 3 svogūnai
  • 4 skiltelės česnako
  • šiek tiek petražolių
  • Mūsų mėgstami prieskoniai Poppamies Slow Food
  • 200 g. konservuotų baltųjų pupelių
  • 500 g.kiaulienos sprandinės
  • 200 g.pomidorų padažo
  • druska, pipirai, keli lauro lapai,
  • vanduo

Receptas

  1. Indelius ištepkite aliejumi.
  2. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, apskrudinkite, pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Kubeliais supjaustykite ir bulves, salierus, morkas. Svogūnus supjaustykite žiedais. Įdėkite česnako.
  4. Indeliuose susloksniuokite mėsą, svogūnus, pupeles, bulves, morkas, petražolių. Pagardinkite viską druska, pipirais, prieskoniais. Į indelius įdėkite po lauro lapą.
  5. Į kiekvieną indelį įdėkite po 50 g.pomidorų pastos ir viską užpilkite vandeniu, kad šiek tiek apsemtų.
  6. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite ją netiesioginiam kepimui (deflektorius padėkite ant puodo laikiklio, groteles aukštesnėje pozicijoje, ant jų uždėkite papildomai kepimo akmenį).
  7. Į kepsninę sudėkite čenakų molinius indelius, kepkite 1.5-2 val. 180-200C temperatūroje.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę