0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kiauliena

Sultinga kiaulienos nugarinė

2 - 3 h

4+

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1.5 kg. kiaulienos nugarinės;
  • 2-3 v. š. prieskonių mišinio Poppamies „Burgers & Ribs’‘;
  • Garnyrui:
  • Virtų ryžių;
  • 2-3 vnt. marinuotų agurkėlių;
  • Mėgstamų salotų lapų;
  • 2-3 vnt. marinuotų paprikų.

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 C.  Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Kiaulienos nugarinę įtrinkite prieskoniais ir tvirtai įsukite į kepimo foliją. Kepkite netiesioginėje kaitroje apie 2 valandos arba kol vidinė miesos temperatūra pasieks 55C.  Mėsą, ar iškepė matuokite maisto termometru.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę