0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kiauliena

Šalto rūkymo nugarinė

10+

4+

3/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1.7 kg. kiaulienos nugarinės;
  • 1 šaukštas druskos;
  • 1 šaukštas šviežiai maltų pipirų (kvapnieji + juodieji);
  • 7 česnako galvutės;
  • 1 saujelė lauro lapų;
  • 3-4 pakuotės viskio ir vyno statinių rūkymo dulkių;

Receptas

  1. Suberkite visus prieskonius, susmulkinkite ir jais įtrinkite mėsą.
  2. Dvi paras laikykite plėvelėje šaldytuve, vėliau dar 2 paras šaldytuve be jokios plėvelės (padžiovinimui).
  3. Paruoškite Kamado Bono kepsninę rūkymui. Išvalykite anglis, uždarykite abi sklendes, įdėkite šalto rūkymo generatorių. Užpildykite generatorių rūkymo dulkėmis, uždekite jas arbatinės žvakutės pagalba ir palikite smilkti kepsninėje (dulkėms pradėjus smilkti, žvakutę išimkite). Ant kepsninės grotelių uždėkite nugarinę ir rūkykite 62 val.
  4. Po rūkymo vėsioje patalpoje pakabinę padžiovinkite 7-10 parų.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę