- 1 kg. kiaulienos šonkaulių;
- 100 ml. aliejaus;
- 6 vnt. česnako skiltelių;
- 2 vnt. morkos;
- 10 vnt. bulvių;
- 1 paprika;
- 2 vnt.svogūnai;
- 3-4 vnt. saliero stiebai;
- 3-4 vnt. lauro lapai;
- 1 v. š. druskos;
- 1 a.š. pipirų;
- 1 a.š. raudonos paprikos miltelių;
- 1/2 a. š. džiovinto raudonėlio;
- Kelios šakelės čiobrelio;
- 3-4 L vandens;
- 2 v. š. prieskonių mišinio Poppamies „Garlic Rub“;
- Saujelė kalendros.
Ingredientai
Receptas
- Supjaustykite šonkaulius ir įtrinkite prieskoniais Poppamies ,,Garlic Rub”.
- Supjaustykite daržoves kubeliais, o bulves didesnėmis skiltelėmis.
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Į puodą pilkite aliejų, įkaitinkite, tuomet sudėkite šonkaulius, nuolat maišydami, apkepkite. Suberkite svogūnus. Kepkite, kol šiek tiek apskrus, tuomet suberkite likusias daržoves (visas, išskyrus česnaką), prieskonius. Pilkite vandens, tiek, kad viską tik apsemtų. Permaišykite ir troškinkite apie 40 min. 180 C.
- Suberkite nesmulkintas česnako skilteles, lauro lapą, permaišykite ir troškinkite dar apie 10 min. Suberti smulkintą kalendrą ir patiekti ant stalo.