- 4 brioche bandelių;
- BBQ padažo;
- 1.2 kg jautienos faršo;
- 8 riekelės čederio sūrio;
- marinuotų mėlynųjų svogūnų;
- marinuotų agurkų;
- majonezo;
- rukolos;
- šaukštelio druskos;
- pusės šaukštelio pipirų.
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Paskaninkite mėsą druska, pipirais, suformuokite vienodus mėsos rutulius po ~150 g ir dėkite ant įkaitusios kepimo plokštumos bei stipriai prispauskite ketaus grilio presu.
- Kepkite apie 2 min kiekvieną pusę. Apvertę, ant apskrudusios pusės dėkite sūrį, kad išsilydytų.
- Bandeles pašildykite ant grotelių, kad šios gerai laikytų sultingus ingredientus ir neprarastų formos.
- Mėsainį formuokite štai taip: ant bandelės dėkite rukolą, marinuotus mėlynuosius svogūnus, padažą, mėsos paplotėlį, antrą paplotėlį, agurkus ir majonezą.