0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Dvigubas „smash” burgeris

0 - 30 min

4

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 4  brioche bandelių
  • Mėgstamo padažo burgeriams
  • 1.2 kg  jautienos faršo
  • 8 riekelės čederio sūrio
  • marinuotų mėlynųjų svogūnų
  • marinuotų agurkų
  • majonezo
  • rukolos
  • šaukštelio druskos
  • pusės šaukštelio pipirų

Receptas

  1. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite ketaus groteles ir ketaus lygų paviršių ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
  2. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Paskaninkite mėsą druska, pipirais, suformuokite vienodus mėsos rutulius po ~150 g ir dėkite ant įkaitusios kepimo plokštumos bei stipriai prispauskite ketaus grill presu.
  4. Kepkite apie 2 min kiekvieną pusę. Apvertę, ant apskrudusios pusės dėkite sūrį, kad išsilydytų.
  5. Bandeles pašildykite ant grotelių, kad šios gerai laikytų sultingus ingredientus ir neprarastų formos.
  6. Mėsainį formuokite štai taip: ant bandelės dėkite rukolą, marinuotus mėlynuosius svogūnus,  padažą, mėsos paplotėlį, antrą paplotėlį, agurkus ir majonezą.

Skanaus!

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę