0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Dvigubas „smash” burgeris

0 - 30 min

4

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 4  brioche bandelių;
  • BBQ padažo;
  • 1.2 kg  jautienos faršo;
  • 8 riekelės čederio sūrio;
  • marinuotų mėlynųjų svogūnų;
  • marinuotų agurkų;
  • majonezo;
  • rukolos;
  • šaukštelio druskos;
  • pusės šaukštelio pipirų.

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Paskaninkite mėsą druska, pipirais, suformuokite vienodus mėsos rutulius po ~150 g ir dėkite ant įkaitusios kepimo plokštumos bei stipriai prispauskite ketaus grilio presu.
  3. Kepkite apie 2 min kiekvieną pusę. Apvertę, ant apskrudusios pusės dėkite sūrį, kad išsilydytų.
  4. Bandeles pašildykite ant grotelių, kad šios gerai laikytų sultingus ingredientus ir neprarastų formos.
  5. Mėsainį formuokite štai taip: ant bandelės dėkite rukolą, marinuotus mėlynuosius svogūnus,  padažą, mėsos paplotėlį, antrą paplotėlį, agurkus ir majonezą.

 

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę