0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Jautienos antrekotas

0 - 30 min

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 500 g. jautienos antrekoto
  • 400 g. vyšninių pomidorų
  • 100 g. burrata sūrio
  • 20 g. alyvuogių aliejaus (ypač tyro)
  • druskos dribsnių
  • sauja šviežio baziliko
  • 10 g. balzamiko kremo
  • 1 čebata

Receptas

  1. Į kepimo indą sudėkite vyšninius pomidorus, pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
  2. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių), įkaitinkite iki 220C. Ant grotelių dėkite kepimo indą su pomidorais ir kepkite 10 min.
  3. Nuimkite indą nuo grotelių, apdenkite folija, kad pomidorai neatvėstų.
  4. Ant grotelių dėkite mėsą ir pavartydami kepkite apie 6 min arba kol mėsos vidinė temperatūra pasieks 52C.
  5. Baigę kepti mėsą, ją supjaustykite, pagardinkite druska ir sudėkite į kepimo indą kartu su burrata. Viską apšlakstykite aliejumi, pagardkinkite balzamiko kremu, šviežiu baziliku.
  6. Patiekite su paskrudinta čebata.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę