- 360-400 g. 40 dienų sauso brandinimo jautienos išpjovos;
- Alyvuogių aliejaus;
- Keparėlių;
- Itališkos duonos čebata;
- Trumų aliejaus;
- Balzaminio acto;
- 1 sauja gražgarsčių;
- Jūros druskos dribsnių;
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę šaltam rūkymui. Išvalykite anglis, uždarykite abi sklendes, įdėkite šalto rūkymo generatorių. Užpildykite generatorių medžio dulkėmis, uždekite jas arbatinės žvakutės pagalba ir palikite smilkti kepsninėje (dulkėms pradėjus smilkti, žvakutę išimkite).
- Jautienos išpjovą supjaustykite plonais gabaliukais ir rūkykite apie 15-20 min. Vėliau apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir dėkite į šaldytuvą valandai.
- Duoną supjaustykite, paskrudinkite, apšlakstykite balzaminiu actu, ant viršaus dėkite mėsos juosteles, apibarstykite jūros druskos dribsniais, pašlakstykite trumų aliejumi ir apdėliokite gražgarstėmis.