0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kiauliena

Karšto rūkymo dešrelės pagal KK

1 - 2 h

4+

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

Receptas

  1. Užkurkite Kamado Bono kepsinę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi), palaukite kol temperatūra pakils iki 150 C.  Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Dešreles rūkykite 1 valandą. Ištraukite. Paruoškite kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių), neuždarę kepsninės dangčio, iš visų pusių apskrudinkite. Skanaus!

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę