0.00
0
+37065654515
Kategorija
Desertai

Obuoliai su pekano riešutais ir karamele

0 - 30 min

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 4 obuoliai;
  • 2 v.š. sviesto;
  • 1 v.š. cinamoninio cukraus;
  • Skystas karamelės padažas;
  • Pekano riešutai;
  • Vaniliniai ledai.

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Riešutus sukapokite. Sviestą ištirpinkite, suberkite cinamoninį cukrų, išmaišykite.
  2. Nupjaukite 1/4 obuolio apačią. Su plonu smailiu peiliu išpjaukite gilų žiedą aplink obuolio centrą. Obuolį apverskite ir iš visų pusių įpjaukite per obuolio ilgį, bet viršūnę palikite neįpjautą. Obuolį apverskite ir išskaptuokite centrą.
  3. Aptepkite obuolius ištirpintu sviestu su cinamoniniu cukrumi. Į vidų įpilkite karamelės padažo ir užbarstykite kapotų pekano riešutų. Obuolius suvyniokite į foliją.
  4. Kepkite kepsninėje apie 15-20 min. Tada foliją atidarykite ir kepkite dar apie 10 min., kol obuoliai taps minkšti.
  5. Patiekite į vidų įdėdami rutuliuką vanilinių ledų, apšlakstydami karamelės padažu ir užbarstydami kapotų pekano riešutų.

     

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę