- 400 g varškės
- 4 kiaušinių
- 8 šaukštų miltų
- 4 šaukštų cukraus
- 1 arbatinio šaukštelis sodos
- 1 šaukšto acto
- 1l aliejaus
- Cukraus pudros


Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
- Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Kiaušinius su cukrumi išplakite, sudėkite varškę.
- Sodą, išmaišykite su actu ir sudėkite į masę, suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite, formuokite nedidelius kamuolėlius.
- Grand feu puodą statykite į kepsninę, įpilkite aliejų, gerai įkaitinkite.
- Kepkite spurgas apie 6-8 min. Iškeptas apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus.