0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kiauliena

Perloto

2 - 3 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 300-500 g maltos mėsos (jautienos ir kiaulienos)
  • 1  svogūno
  • 1 česnako
  • 1 morkos
  • Saliero stiebo
  • 1 paprikos
  • 2 l jautienos sultinio
  • 1 v. š. pomidorų pastos
  • Džiovintų baravykų
  • Saujos smulkinto kietojo sūrio
  • 300 g perlinių kruopų
  • Kalendros
  • Kumino
  • Druskos
  • PLOV.LT universalių uzbekiškų prieskonių
  • Šviežių petražolių

Receptas

  1. Prieš gaminimą perlines kruopas perplaukite vandeniu ir valandą pabrinkinti vandenyje (1 dalis kruopų, 7 dalys vandens).
  2. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 140 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Susmulkinkite ir puode su trupučiu riebalų apkepkite daržoves, tada sudėkite ir apkepinkite maltą mėsą, berkite prieskonius ir grybus. Į sultinį įmaišykite šaukštą pomidorų pastos ir pavirkite apie 20 min. Tada suberkite kruopas ir virkite lėtai apie 70 min.
  4. Kai išvirs, įmaišykite gerą saują kietojo sūrio ir pagardinkite smulkintomis petražolėmis.

 

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę