0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kiauliena

Pork Belly kąsneliai

3 h +

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 kg. kiaulienos šoninės;
  • Prieskonių Poppamies ,,Burger & Ribs’‘;
  • Padažo Poppamies „Cherry & Cola“;Salotoms:
  • Apvirtų brokolių;
  • Marinuotų agurkėlių;
  • Marinuotų svogūnėlių;
  • 1 šaukštas garstyčių;
  • Sidro acto;
  • Alyvuogių aliejaus;
  • 1 virto kiaušinio

Receptas

  1. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 120C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, įtrinkite prieskoniais ir sudėkite ant grotelių. Kepkite žemoje 120C temperatūroje apie 2.5 val.
  3. Mėsą sudėkite į indą, apipilkite BBQ padažu, indą uždenkite folija ir troškinkite 1.5 val.
  4. Nuimkite foliją, pilnai praverkite kepsninės sklendes, pakelkite kepsninėje temperatūrą iki 180C  ir leiskite mėsai apskrusti (apie  30 min.).
  5. Pasigaminkite salotas iš apvirtų brokolių, kiaulienos, pjaustytų marinuotų agurkėlių, svogūnėlių, garstyčių, sidro acto ir alyvuogių aliejaus. Viską sudėkite į lėkštę ir pagardinkite virtu kiaušiniu.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę