- 1 kg. kiaulienos šoninės;
- Prieskonių Poppamies ,,Burger & Ribs’‘;
- Padažo Poppamies „Cherry & Cola“;Salotoms:
- Apvirtų brokolių;
- Marinuotų agurkėlių;
- Marinuotų svogūnėlių;
- 1 šaukštas garstyčių;
- Sidro acto;
- Alyvuogių aliejaus;
- 1 virto kiaušinio
Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 120C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Kiaulieną supjaustykite kubeliais, įtrinkite prieskoniais ir sudėkite ant grotelių. Kepkite žemoje 120C temperatūroje apie 2.5 val.
- Mėsą sudėkite į indą, apipilkite BBQ padažu, indą uždenkite folija ir troškinkite 1.5 val.
- Nuimkite foliją, pilnai praverkite kepsninės sklendes, pakelkite kepsninėje temperatūrą iki 180C ir leiskite mėsai apskrusti (apie 30 min.).
- Pasigaminkite salotas iš apvirtų brokolių, kiaulienos, pjaustytų marinuotų agurkėlių, svogūnėlių, garstyčių, sidro acto ir alyvuogių aliejaus. Viską sudėkite į lėkštę ir pagardinkite virtu kiaušiniu.